Tuff natt

Hej på er 🙂

Min man gjorde ett försök att sova i sängen igår, men efter en stund gick han ner och la sig i soffan. I natt var den tuffaste natten hittills, jag hostade konstant. Tur att natten före var bättre, då sov vi tillsammans i sängen och hostade mindre alla tre.

I morse skulle min man med tåget tidigt för att åka till Stockholm. Jag la mig igen för jag behövde vila, men hostan gjorde att jag inte lyckades sova. När jag klev upp höll huvudet på att sprängas. Att ligga på flera kuddar och hosta tar kål på min rygg.

Jag hade dåligt med ork när jag hämtade Viggo på förskolan. Han hade inte lust att följa med hem, dom hade precis kommit ut och han tyckte så klart att det var roligt att leka. När Viggos kompis mamma kom, sa hon att Viggo skulle visa hur duktig han är på att åka cykel, då fick jag med mig honom. Räddaren i nöden 😉

Fick höra att Viggo hade varit trött på förskolan idag och att han hade sagt något om halsen och tänderna. Jag tror att han mest var trött, han la sig sent och han klev upp tidigt. Hoppas natten ger oss massor av välbehövlig sömn och energi.

Stiligaste brandmannen ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.