Vilat

Hej på er 🙂

Natten i natt var nästan som att upprepa natten före.

Viggo och pappa dammsög övervåningen igår (och nere). Skönt att få golven avdragna när vi inte orkat städa ordentligt. Gissa vad Viggo roade sig med då? Som hände 00 i natt igen? Jo väckarklockan ringde, kul. Ringer dessa nya klockor en natt till då slänger jag nog ut dom. För jag kan inte nå gärna slänga ut man och son 😉 ♥

Hela familjen hostar så min man la sig på soffan igår kväll, han behövde sitt-sova. Viggo fick komma in till mig när jag la mig. Jag har hostat mest av oss och har knappt fått en blund. Det river i halsen. Pallrade upp mig med kuddar, inte ens Cocillana hjälpte. Viggo hostade vid 00, sedan lugnade det ner sig och han verkade sova ok.

Idag har Viggo varit på förskolan och det har gått bra 🙂 Han cyklade både dit och hem. Min man har jobbat hemifrån över en vecka, bra att han kan det i dessa lägen.

Killarna är bra på att stretcha ♥ Dom där två, det bästa jag har ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *