Vi hostar ikapp

Hej på er 🙂

I natt var en ”spännande” natt. Vid 00 vaknade jag av ett pipande ljud. Min man har köpt nya väckarklockor, en hade han lämnat nere. Den hade Viggo lyckats ställa larmet på, så den gick i gång när jag äntligen sussade sött 😉 Så typiskt att sådant händer.

Viggo har hostat mer i natt. Jag har försökt göra det jag kan, lyft upp honom på kudden när han hamnat utanför så han kommit upp högre, brett på täcket, gett honom vatten. Jag var vaken mellan 00-03. Min man la sig i Viggos rum när Viggo kom in till oss.

Jag har också hemsk hosta, det sliter på rösten, jag kraxar som en kråka. Vill verkligen att vi blir friska nu. Det är ju strålande sol 🙂 Jag börjar få vårkänslor och det skulle jag vilja njuta av. Snart har jag väl haft alla baciller och då blir jag frisk jämt sedan. Det var en väns filosofi på skoj, det tyckte jag lät ruskigt bra! Tänk om det fungerade så.

Vi var ute på altanen igår eftermiddag. Skönt att bo så här och bara kunna gå ut fast vi är hängiga. Alla som har barn vet att även om dom är sjuka så har dom energi på ett helt annat vis än en själv, såvida dom inte ligger däckad i 40 graders feber.

Viggo längtar efter att gräsmattan kommer fram, igår skottade han lite på baksidan ♥

Snart blommar scillan på baksidan, ett efterlängtat vårtecken ♥

Skön söndag till er.

2 kommentarer på “Vi hostar ikapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *