Bullbak och vara tyst

Hej på er 🙂

Igår när Viggo hade sovit middag gick vi ut på altanen för att få frisk luft ♥

Viggo gungade och blåste såpbubblor. Katterna var ute en sväng dom med. Till middag blev det tacos, enkelt och gott. På kvällen tittade vi på serier. Vi har blivit sämre i förkylningen. Så tråkigt, när man tror det ska vända och det blir tvärtom 🙁

I natt har Viggo hostat, min man snarkade så han fick gå och lägga sig i Viggos rum. Idag är det min tur att knappt ha någon röst, jag försöker vara så tyst det går. Ska få i mig några doser Mollipect, den medicinen jag inte brukar må bra av. Jag vill få det att lossna, vill ha tillbaka rösten och bli frisk. Blev en salig kompott av baciller detta.

På lördag nästa helg är det kalas för min man, därför har mina grabbar bakat bullar, något som inte hade hänt annars idag. Viggo tycker bakning är roligt. Både jag och min man är less på sjukstuga, men vi försöker göra det bästa vi kan av situationen.

Mina grabbar kan ♥

Viggo smakade på degen ♥

Gott att äta nybakade bullar 🙂 Viggo drack mjölk ur muggen jag hade när jag var liten.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *