Må bra bilder

Hej på er 🙂

Förkylningen hänger kvar för hela familjen, men det verkar som att Viggos och min mage har börjat repa på sig. Det känns skönt, gäller att försöka se det positiva 🙂

Hörde att en kompis till Viggo som går på samma avdelning hade blivit betydligt sämre och det håller i sig, stackaren. Jag är tacksam att det blev relativt milt för oss. Hoppas verkligen det är nog med magsjuka och annat skit nu, tycker det har gått så länge.

Viggo har inte samma ork som vanligt vilket märks på hans humör stundvis. Önskar att helgen gör oss gott, så vi återfår krafterna ordentligt. Viggo har fått sova middag länge idag, ca två timmar. Vet hur jag själv är, jag sover mycket när jag inte mår bra.

Är glad att vi tog tag i att putsa fönster och tvätta gardiner i påsk, min man fyller år den 22 april och det var något jag gärna ville få gjort innan. Den här helgen blir det inte några utsvävningar, utan vila oss friska. Vore härligt om vi kom ut något med.

Bilder i repris, riktiga må-bra-bilder. Viggo pratar ofta om ”spola vatten” och ”plocka hallon”. Det är något vi gör mycket sommartid. ”Spola vatten” är när vi går till bron och tittar på vattnet där 🙂 Underbara tider vi har att se fram emot ♥

Önskar er en riktigt mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *