Vänd fort nu

Hej på er 🙂

Natten gick ok, men jag sov inte mycket vilket var väntat.

Något skit har vi fått som har satt sig på magen, för även jag har blivit drabbad 🙁 Hoppas det vänder fort. Min man har klarat sig bra, men han är förkyld och hade knappt någon röst i morse. Det verkar som Viggo och jag fått en kombo förkylning/mage.

Förskolan har strikta regler vad gäller kräkning/diarré, så det är bara att gilla läget. Jag skulle inte vilja lämna Viggo där i alla fall om han ”bajsade soppa” som fröknarna brukar säga. Försöker vara positiv, det verkar vara en ”snällare” bacill än när vi åkte dit rejält i magsjuka senast. Jag önskar vi får en fin helg när den kommer, att vi mår bra.

I dessa lägen är det skönt att min man kan jobba hemifrån. Jag brukar inte känna mig bekväm när det finns kollegor som är på jobbet, när de har magsjuka hemma. Men så är det en vidrig sjuka som jag inte vill ha i närheten av min familj 😉 Ingen av oss har någon direkt aptit. Men jag är glad att jag fixar att ta hand om Viggo, han sover ♥

Bilder från den fina påsk-buketten.

Önskar er en fortsatt härlig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *