Mår inget vidare

Hej på er 🙂

Jag brukar försöka skriva varje dag oavsett läget. Men igår lämnade jag bara sängen för att gå på toa. Jag mår inget vidare alls i varken mage eller huvud 🙁

Idag har jag försökt kliva upp och få i mig mat. Det är soligt och fint ute, något jag normalt sett älskar, men just nu är det jobbigt (ljust). Huvudet bankar och tabletter hjälper inte. Det märks hur mycket Viggo har saknat mig, vi var knappt tillsammans igår för jag vilade hela dagen. Jag får så många goa kramar av honom ♥

Grabbarna har precis gått ut så Viggo ska få åka balanscykel i finvädret. Önskar jag är i form snart, vill må bra och kunna följa med dom ut.

Bilder från i söndags, vi matchade varandra. Det var ett trevligt kalas, Viggo gillade sin kusins gunghäst 🙂

Hoppas det är bra med er.

2 svar på ”Mår inget vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *