Kalas

Hej på er 🙂

Vi hade en bra dag igår. Skönt att få hela huset städat. På eftermiddagen tog vi en promenad så Viggo fick åka balanscykel. Till middag gjorde min man jättegod plankstek. Han är duktig på att laga mat, mätta och belåtna blev vi 🙂

Nattningen av Viggo gick inget vidare, han ville ha mig där men höll på med en massa för att hålla sig vaken. Till slut kom pappa och tog över. Sedan hann vi ha ca en timme tillsammans i soffan. Vi började titta på en serie men Viggo vaknade så jag gick upp. Efter det avrundade vi, lika bra. Vid 1,30 i natt kom han över till våran säng.

I morse tog Viggo sovmorgon till närmare 7,30 av förståeliga skäl. I stället är det katterna som har sprungit på lådan och väckt oss 😉 Båda var dåliga i magen, tror att dom har nallat på mina tulpaner. Vi brukar ha tulpaner, men det är nog första gången det har blivit så här. Har läst om tulpaner så det bör vara dom som är orsaken.

Idag ska vi på kalas hos min mans syster. Dom flyttade till ett hus för snart ett år sedan, vi har inte hälsat på dom än, så det ska bli roligt. Resan dit tar drygt en timme. Helst är jag bara hemma på söndagar och laddar inför veckan, men det blir nog bra 🙂

Jättegoda maten och bea till så klart. Viggo fick också smaka men åt inte mycket.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *