Skallebank

Hej på er 🙂

Det blev en annorlunda fredag igår eftersom vi hade andra arbetstider.

Viggo sov till 6,30. Själv sov jag dåligt efter 2 på natten, katterna kom upp till oss då och la sig i sängen. Vid ca 2,30 blev Zim lös i magen och gick på lådan 4 gånger inom den närmsta tiden. Ibland är det bra att vara lättväckt, med tanke på hur han var i magen. Vi behövde ta hand om både katt och låda 😉 Vet inte varför han blev dålig.

När vi kom till förskolan vid 17,00 igår var Viggo ensam, men vi mötte en kille och hans mamma. Hungrig familj så det blev Maxmat. Jag var väldigt trött och tänkte först fastna i soffan, istället gick vi ut så Viggo fick inviga balanscykeln för i år. Han var så nöjd 🙂 På det viset får vi upp tempot något på våra promenader, vilket är kanon för oss.

I natt kom han tassandes själv över till våran säng vid 00,30. Det kändes bra.

Idag har jag så ont i huvudet, rygg/axlar känns inte alls bra. Jag har tagit tabletter så jag hoppas det ger sig. Vi har städat övervåningen noga, det doftar gott av såpa. Jag ska moppa golven nere om ett tag. Viggo sover senare middag för han vaknade 7, lyx.

Annars tar vi dagen som den kommer, vi blir hemma och myser ♥

Nybäddad säng, givetvis måste Ikoz bädda om 😉

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *