Snart helg

Hej på er 🙂

I natt vid 1,30 väckte Ikoz mig av att han frenetiskt stod och försökte öppna skåpet vi har under trappen. Det är en spärr där så han lyckades bara med att väcka mig, men ingen lycka i skåpöppningen. Alltid är det något 😉 Så vaknade jag av mig själv före 4.

Pappa fick natta Viggo igår, då gick det snabbare. Han blev jätteledsen först och grät och ville ha mamma. När pappa sa ”Vi låtsas att mamma är här” gick det bra ♥

Det ska bli skönt med helg, energin jag lyckades samla i påsk har gått åt fort. Imorgon börjar vi senare för vi har kontorsmöte på jobbet, det vill jag inte missa. Hoppas hela familjen kan lyxa till det och sova tills klockan ringer, det vore skönt och ovanligt.

Känner mig inte helt nöjd med vad vi har åstadkommit dom senaste kvällarna, men tröttheten har gjort att det inte har blivit så mycket. Är glad för att vi köpte nya skalkläder till Viggo igår, fick dessutom 25 procents rabatt, det gör en del på dyra kläder.

Nu kommer Viggo med en krokodil, bäst jag räddar mig själv så jag inte blir biten 🙂

Skön kväll.

4 kommentarer på “Snart helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *