Regn och snö

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag 4,10 av att Viggo ropade ”Mamma” rätt ut, han var inte vaken så han drömde väl. Försöker se det positiv, jag sov då i alla fall och blev väckt 😉

Nattningen av honom gick något bättre igår, men det tar sin tid. Han vill att jag ska natta men är mer besvärlig då. Han försökte skärpa sig när jag sa att jag skulle gå. Han sa flera gånger med öppna ögon ”Men jag sover ju”. Svårt att hålla sig för skratt.

Viggo blev glad när vi skulle hämta honom på förskolan. Sättet han säger ”Mamma” upprepade gånger på är så gulligt 🙂 Väl hemma försvann det goda humöret, märks att han snart är 3-år. Han har fått ny skaljacka och skalbyxor som han provade glatt först.

På förskolan satt det en lapp uppe om magsjuka igen, give me a …. break! Vi ska vara friska! Det finns få saker som gör mig så besvärad som när just den sjukan går. Nu leker Viggo snällt med pappa, jag har druckit kaffe. Ska skutta in i duschen snart.

Inte lika fina som när jag köpte dom, men båda engelska pelargonerna lever än.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *