Såpbubblor

Hej på er 🙂

Mina känslor och humör gick lite upp och ner igår, men vi hade ändå en bra dag ♥

På eftermiddagen var vi ute en stund på altanen och blåste såpbubblor, härligt att något så enkelt kan vara uppskattat. En stund efter vi hade ätit middag kom Viggos farfar, fru och Viggos ena faster och hälsade på. Det var roligt, Viggo visade hur fort han kan köra med sin bil och han ville att alla skulle följa med honom upp i hans rum.

Den senaste tiden har nattningen av honom varit aningen utdragen. Igår kämpade jag länge igen. Han ville läsa ”bara en bok till”, sedan behövde han gå på toaletten och jag vet inte allt han kom på. När pappa kom upp och skulle ta över höll han i mig hårt och sa ”Mamma”. Ikväll provar vi ett nytt sätt, jag tänker inte krångla lika länge 😉

I morse blev jag väckt av Viggo 3,45, han gjorde något ljud så jag vaknade och där startade min dag. Jag hinner sällan somna om den tiden, min klocka ringer 5. Tycker dagen har gått relativt fort. Ledigheten har gett extra vila, det var välbehövligt.

Hämtningen på förskolan värmde gott i hjärtat. Viggo var ute och lekte, han såg oss på håll och sprang rätt in i min famn. Där blev han kvar länge, mys ♥

Jag blev ensam en stund, Viggo och pappa har åkt till affären. Jag lyssnar på musik och skriver. Måste fram med dammsugaren en sväng, det är lerigt i hallen från skorna. Senare blir det att hänga tvätt och jag ska vara helt klar för natten när Viggo ska sova.

Viggo har blivit grym på att blåsa såpbubblor 🙂 ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *