Ett halvår…

Hej på er

Idag känner jag mig lite låg, det är ett halvår sedan mamma blev en ängel ♥ ♥ ♥

Vi hittade henne den 5 oktober, men jag är helt säker på att hon försvann från oss den 2 oktober. Det sista hon skrev till mig på kvällen den 1 oktober var: ”Ha en skön kväll, sen natti!”. Vi hade skrivit flera gånger den dagen, det känns bra i hjärtat. Men jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli ”natti” för gott och det sista vi sa till varandra.

Som en vän skrev på min FB, första året är fullt med datum och minnen att relatera till. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas på Viggos födelsedag, men vill hålla ihop för hans skull. Viggo betydde mycket för mamma, hennes älskade lilla prins.

Våran goa Ikoz fyller 4 år idag, han har fått godis av mig 🙂 I eftermiddag får vi besök, då kommer Viggos farfar och hans fru. Viggo sover middag och jag ska dricka kaffe.

Vi är nöjda med påskledigheten, det var välbehövliga dagar som vi har fyllt med både praktiska saker här hemma och en hel del friskluft, god mat och trevligt sällskap.

Den här fina bilden hade mamma som bakgrund på sin FB ♥

Önskar er en fortsatt skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *