Välkommen april

Hej på er 🙂

Vi hade en trevlig dag igår. När Viggo hade sovit middag gick vi ut på altanen. Efter ett tag kom Viggos farmor och hennes sambo. Vi grillade oxfilé och åt riktigt god mat. Till efterrätt gjorde min man blåbärspaj och vaniljsås, mätta och belåtna blev vi.

Viggo var överlycklig som fick leka med farmor och hennes sambo. Men det är mest farmor som gäller. Jag håller med honom, farmor är speciell, det är min med ♥

I natt hade en granne på en annan gata fest. Det var länge sedan han spelade så högt, men nog så störande. Det är till och med en gångväg mellan husen och hans hus är en bit bort, ändå låter det nästan som det är vägg i vägg. Stackars hans närmsta grannar, går det ens att sova där inne. Min man snarkade och fick gå och sova i Viggos rum.

Mitt i natten kom Ikoz upp på övervåningen med en leksak och busade så mattan i hallen flög. Då sprang jag snabbt upp och tänkte den här gången väcker du bara mig, inte hela familjen 😉 Dessa nätter säger jag bara, sömn är överskattat, eller…

Idag fixar min man med bilen, det var något fel som jag har glömt nu. Jag fick ta en långdragen nattning med Viggo när han skulle sova middag. Efter det har jag hängt en maskin tvätt och ätit lunch. Nu ska jag strax hämta en välbehövlig kopp kaffe.

Får se när min man blir klar och vad vi hittar på i eftermiddag/kväll ♥

Vi fick en fin påskbukett av Viggos farmor ♥

Hoppas ni njuter av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *