Påskafton

Hej på er 🙂

Nu förstår jag varför vi sovit oroligare, det är ju fullmåne 😉 I morse blev vi väckta efter 5 av att Ikoz kräktes, han kräks ytterst sällan. Viggo vaknade och sedan hade han sovit klart, tack Ikoz ♥ Efter att vi ställde om klockan brukar han sova till 6 i alla fall.

Jag började dagen med en kopp te och smörgåsar. Tyckte tepåsen var så fin så jag köpte den mest därför. Det är grönt te och jag föredrar svart, men det är helt ok.

Igår var Viggo ute i flera timmar på baksidan. Först var jag ute med honom medans pappa dammsög nere, sedan var pappa ute med honom när jag moppade golven. Skönt att vi fick saker utöver det vanliga gjorda. Det blev en hel sopsäck som jag rensade ur Viggos garderob. Nu behöver jag inte trycka in rentvätten längre 🙂

På förmiddagen har min man dammsugit uppe och efter det har jag moppat golven. Viggo sover middag. I eftermiddag kommer Viggos farmor och sambo hit på middag. Vid påsk har vi inga speciella traditioner och vi blir sällan bjudna på mat bara för att det är påsk, därför tänkte jag att vi kunde bjuda dom. Vi äter hos dom lite nu och då.

Till lunch kör vi påsk-tema. Ägghalvor med räkor, sill och potatis mm. Min man hade varit smart och skalat några räkor och lämnat på bänken, tror ni dom var kvar när han kom dit nästa gång 😉 Undrar om det var Ikoz eller Zim som fick smaska gotta.

Köpte en påse te till Viggos farmor med ♥

Önskar er en riktigt fin Påskafton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *