Långfredag

Hej på er 🙂

Igår lagade min man hemmagjord pizza, så gott. När jag nattade Viggo råkade jag somna, det blir ofta så när han tar tid på sig att komma till ro. Lättare att hålla mig vaken när det går smidigt. Då ångrade jag att jag inte hade duschat och gjort mig klar 😉

Vi la oss kring 22 och 22,30 vaknade Viggo och kom över till våran säng. Jag gjorde lika som kvällen innan och bad min man gå och lägga sig i Viggos rum. Inte jättekul men då slipper jag vakna av att han snarkar. Viggo har levt om i natt så jag sov inte bra ändå.
Edit: Glömde skriva, Viggo hade lyckats ställa en ny klocka som min man har köpt, så alarmet gick mitt i natten.

Känner mig orolig, Zim har börjat halta, vi vet inte varför. Fortsätter det får vi åka till veterinären och kolla upp honom 🙁 Älskade katt du måste må bra ♥ Jag lyckades slå huvudet idag, ont gjorde det och jag började gråta, tårarna behövde komma ut. Viggo var gullig och ville trösta. Han blåste på mitt huvud, sedan ”masserade” han min rygg.

Annars har vi en städdag, min man har putsat fönstren i vardagsrummet och matsalen. Det doftar så fräscht av rena fönster och nytvättade gardiner. Jag har tvättat, skurat på toaletterna och rensat i Viggos garderob, det var välbehövligt och skönt att få det gjort.

Viggo vaknar nog snart från sin sovstund. Då ska vi fortsätta fixa här hemma.

Bilder från i lördags när vi åt räksmörgåsar, mysigt.

Önskar er en fortsatt skön långfredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *