Glad påsk

Hej på er 🙂

Vinkade hejdå till världens finaste och goaste påskkille i morse ♥

Jag vet inte om den här dagen blev knasig för att jag låg och sov (ja ni läste rätt) och drömde när klockan ringde i morse, i kombination med kortdag. Trodde det skulle bli en lugn dag med låg stressnivå, men av någon orsak körde det liksom ihop sig.

På vägen hem från jobbet åkte vi till mammas hus och låste, sotaren har varit där i morse. Vi kom samtidigt som mammas granne så jag gick dit och växlade några ord.

Sedan åkte vi en sväng till min farmor. Jag hade köpt en blus till henne och en nattlampa, en sådan där lampa man sätter i el-uttaget. Förra gången vi sågs pratade vi om att vi båda är mörkrädda. Men hon sover utan lampa, det gör inte jag. Då kom hon in på sådana lampor, taget tänkte jag och så ordnade vi en till henne.

Vi hade bestämt med förskolan att dom skulle höra av sig när Viggo hade vaknat från middagsluren, så hämtade pappa honom då. Nu har han varit hemma en liten stund. Det ska bli riktigt skönt med lite längre ledighet, vila och mysa ska vi göra 🙂

Sötsnöre ♥

Önskar er en mysig em/kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *