Äntligen Mårbackor

Hej på er 🙂

Idag efter jobbet tog vi en snabb sväng till en blomsteraffär. Nu har jag använt mitt presentkort som jag fick av mina arbetskompisar när jag fyllde 40 år i november och äntligen har två Mårbackor kommit på plats. Viggo och jag har beundrat dom ♥

Det var en lätt hämtning på förskolan. Viggo satt och hade precis ätit klart mellis. Han sträckte armarna mot min famn och åkte glatt hem med oss, sådana hämtningar gillas. På kvällningen har vi tagit en promenad. Sedan har jag duschat, blåst och plattat håret. Det tar sin lilla tid, men känner mig som ett troll i håret annars 😉

Imorgon kommer det (nästan) kännas onödigt att åka till grannstaden, jag slutar klockan 11. Har lunch då och väljer om jag går hem eller äter mat. Min man har sagt att det är lika bra vi äter, är hungriga då i alla fall 🙂 Det ska bli såå skönt med ledighet.

Hoppas ni har haft en härlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *