Fler bilder från Viggos rum

Hej på er 🙂

I natt har jag sovit som en prinsessa och vaknade pigg som en nyponros (nej jag skämtar bara) Har försökt leva på att det snart är lite längre ledighet 😉

Mötet gick ganska fort igår, vi gick igenom inför årsstämman som vi ska ha i maj.

Att hämta Viggo på förskolan den senaste tiden har varit härligt. Han har utropat flera gånger ”Min mamma, min mamma, min mamma”. Efter en stund har han lagt till ”Min mamma och pappa” 🙂 Sedan varierar det ändå hur villig han är att åka hem.

Idag när vi hade fått mat och kaffe i magen tog vi en promenad. Viggo både åkte vagn och gick bitvis, skönt med friskluft. När vi kom hem gick jag in och grabbarna gick till baksidan för att gunga och blåsa såpbubblor en stund. Jag ska snart göra mig klar för kvällen innan det är dags att natta Viggo, efteråt är jag säkert alldeles för trött.

Lite fler bilder från Viggos rum.

Fortsatt trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *