Härlig helg

Hej på er 🙂

Vi hade en härlig helg. Igår myste vi på altanen i flera timmar. Min man tog ut våffeljärnet och gjorde våfflor till lunch. Mot eftermiddagen tog vi en vagnpromenad, då somnade Viggo. Det blev upp och ner med tiderna, effekten av att ställa om klockan och pappas idé att Viggo skulle hoppa över sin middagslur.

Ikoz och Zim hade ute-premiär igår. Ikoz var tuff och hoppade i snön, han gick ut genom våran grind. Jag fick tränga mig mellan grinden och häcken för att lyfta tillbaka honom.

I natt sov Viggo i sin säng till ca 1,15. Jag var upp på toa och hörde efter en stund att han drack vatten. När jag var klar gick jag in till honom, skönt att han inte blev ledsen den här gången. Det tog en stund för mig att somna om. I morse ringde min klocka för en gångs skull, både jobbigt och skönt på samma gång 😉 (egentligen var klockan 4)

Jag skulle gärna gå och lägga mig jättetidigt ikväll, jag har aningen svårt för att ställa om klockan till sommartid. Men insåg att vi har ett extra styrelsemöte ikväll, tjohoo.

Mina grabbar är på altanen och blåser såpbubblor och gungar. Ska gå ut och få lite luft jag med, innan det är dags att gå till mötet.

Fullt med snö runt omkring, men på altanen kan vi mysa ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *