Viggos rum

Hej på er 🙂

Idag sov Viggo till klockan 7, det kan vi tacka sommartiden för 😉

Vi fick lite smått och gott gjort igår. Tavellisten kom på plats i Viggos rum. Jag är glad att det blev dom ramarna det blev. Tänkte köpa lika ramar som vårat brudfoto, men dom fanns inte. Det blev en annan ram i en storlek mindre utan passepartout. Moln-lampan sattes upp bredvid Viggos säng, nu kan vi läsa bättre på kvällarna. Vi är nöjda.

Kvällen var mysig, jag dukade fint sedan åt vi goda räksmörgåsar. Min man var väldigt populär när han stod och skalade räkor, Ikoz älskar räkor och jamade konstant. Innan jag skulle natta Viggo började jag släcka ner alla lampor och tände massor av ljus. ”Earth hour” missar jag inte. Det tog tid att natta Viggo, men jag höll mig vaken.

När vi gjort kväll hann vi bara blunda så vaknade Viggo och kom över till oss. Ett tag senare skickade jag över min man till Viggos rum för han snarkade. Ungefär som vanligt. Det här med att få ihop sömn ska tydligen vara en riktig utmaning 😉

Jag fick dra mig i sängen i morse. När jag skulle göra mitt morgonkaffe gick bryggaren sönder. Det är tredje i samma sort som går sönder för oss. Vi har bytt på garanti två gånger, nu har den gått ut. Tur vi har en extra bryggare så jag fick mitt kaffe.

Dagen tar vi som den kommer, har en del vi behöver göra inför veckan.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.