Ikea

Hej på er 🙂

Jag vaknade 3,15 igår, trodde inte våra planer skulle bli av på grund av trötthet.

Men envis som jag är och längtan efter att göra något så åkte vi till Ikea efter jobb/förskola. Jag har länge velat köpa ramar till förstoringarna på Viggo. När vi äntligen kom dit så fanns inte dom jag ville ha i rätt storlek, så det blev två andra i en storlek mindre i stället, utan passepartout. Hoppas och tror det kommer bli jättefint ♥

Trött var jag och hade lite tunnelseende 😉 men åkte vi bara hem skulle jag förmodligen somnat i soffan och sedan var den fredagen slut. Det som stod på listan var två tavelramar, några mindre ramar, en tavellist och en vägglampa till Viggo.

Jag glömde köpa dom mindre ramarna, så nu finns det anledning att åka snart igen. Hade också tänkt köpa en tavellist men vi hittade ingen vi ville ha. Sedan gick vi till köpcentret, kombinationen av trötthet och en Viggo som ville gå omkring gjorde att jag inte tittade så noga. Kom hem med en bas-topp, en blus och två kepsar till Viggo. Det är inte bara att shoppa med en snart 3-åring i kombo med en trött mammahjärna.

Idag pysslar vi hemma. Min man har varit och handlat mat och en tavellist från Rusta. Planen är att få honom att sätta upp tavellisten i Viggos rum och kanske nya lampan. Ikväll blir det mys i skenet av levande ljus, jag missar sällan Earth hour. Till middag ska vi äta räksmörgåsar och till det tänker vi dricka ett glas vitt vin 🙂

Bytte ut blomman på bordet till en med underbart stark rosa färg 🙂 ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.