Snöslask

Hej på er 🙂

I natt var det katterna som väckte mig först, Ikoz kom och ville mysa med mig och Zim kröp ner hos min man. Viggo sov längre i sin egen säng innan han kom in till oss.

Tiden har runnit iväg i em/kväll. Vi tog en promenad ute i slasket, Viggo ville åka cykel men han fick nöja sig med vagnen 😉 Han åkte mer än halva vägen sedan ville han gå.

Det tog en stund att natta Viggo ikväll. Han ville att jag skulle killa honom på magen, sedan på ryggen, efter det i håret och det kliade på hans ben. Lik mamma, gillar beröring innan han ska somna. Jag brukar få lite massage av min man ♥

Glömde skriva igår att Viggo var så duktig inne på Rusta, han gick runt med våran korg och var nöjd. Efter oss gick en tjej som var lite äldre än Viggo, hon drog också en korg. Jag märkte att hon följde efter Viggo när vi gick vid hyllorna med kattmat, det var liksom inte ”huvudgången”. Min man undrade om hon inte hade någon förälder med sig för han såg ingen. Jag skymtade en mamma, tänk vad olika man kan vara 🙂

Jag har en tröttare period nu (kanske är vårtrött som jag skrev tidigare) Det tar ett bra tag bara att plita ner några rader, men jag försöker i alla fall. Börjar bli läggdags för mig.

Hoppas ni har haft en härlig dag. Skönt med fredag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *