Regnställ

Hej på er 🙂

Idag var Viggo lätt att hämta på förskolan, det känns alltid bra. Han gav sin ena fröken en stor kram, sedan tog han mig i handen och vinkade hejdå.

Vi åkte direkt till Rusta och kikade. Blev kattmat till missarna och annat smått och gott som vi behövde. Idag kom det ett paket med ett fleecefodrat regnställ och gummistövlar till Viggo. Han tyckte så mycket om det så vi fick inte av honom det ens när vi skulle äta middag 😉 Envis kille som blev aningen varm, men glad och nöjd var han ♥

Hur det blev när pappa tog av det är en annan femma, tur det går över fort. Nu är det dags för mig att skutta in i duschen så håret hinner torka lite, tar sådan tid att blåsa det torrt annars. Viggo och pappa pratar om att dom ska dammsuga golven nere.

Bus i blicken.

Önskar er en trevlig kväll.

4 svar på ”Regnställ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.