Längtar till sängen

Hej på er 🙂

Vi hann nästan bara lägga oss igår så vaknade Viggo, han kom över till oss strax före 22. Jag har sovit som en kratta i natt, vid 2,40 skickade jag min man till Viggos säng. Han snarkade och jag hoppades att jag skulle somna om, men det gjorde jag inte.

Min kropp har inte varit så stresstålig idag och jag längtar tills jag får krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova 😉 Ska göra mig klar för kvällen innan jag nattar Viggo. Igår somnade jag en stund vid nattningen, då går det bra att sova när jag inte ska.

Jag har känt mig lite dagvill idag, har inte riktigt hängt med att det är måndag igen. När det blev tacos till middag blev jag ännu snurrigare, tänk om det redan var fredag vad skönt 🙂 I eftermiddag har vi varit ute en stund på altanen så Viggo har fått gunga och lekt. Skönt med friskluft fast det blåste, det är mer skyddat där under taket.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.