Grattis bästa farmor

Hej på er 🙂

Vi hade en riktigt bra dag igår. När jag hade skrivit klart här gick jag ut till Viggo och min man. Det var väldigt skönt i solen på baksidan. Viggo lekte för fullt på altanen med sina uteleksaker. Sedan blev det lunch för honom och en middagslur.

När han vaknade åkte vi till gammelfarmor och firade henne i förskott, hon fyller 93 år idag. Vi fikade och hade trevligt. Viggo mumsade i sig kakor, hennes fika är det godaste fikat vi vet. Ord räcker inte till för att beskriva hur mycket hon betyder för mig ♥

Efter vi hade hälsat på henne åkte vi till Viggos farmor och hennes sambo. Dom ringde i fredags och undrade om vi ville komma dit. Där blev vi bjudna på middag och efterrätt. Viggo somnade i bilen hem. Min man och jag fixade kvällsbestyren och la oss 22,30.

Jag har glömt att skriva att Viggo har gjort kväll i sin egen säng tre kvällar i rad. Det är han själv som har velat det. Första kvällen fick vi gå till honom en gång och när vi la oss vaknade han igen och följde med till våran säng. Natten till lördag sov han i sin säng till 2,30 och i natt kom han över till våran säng vid 4. Han får sova där han sover bäst.

Idag har vi städdag, vi har hamnat lite efter så det känns skönt att få det mer ordentligt gjort. Viggo har precis somnat. Ute skiner solen men det blåser iskallt.

Hon fick en maffig engelsk pelargon i rosa kruka av oss ♥

Skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *