Fredagsmys

Hej på er 🙂

Igår kväll gick vi ut en stund, det bet bra i kinderna men var skönt.

Jag duschade ett tag efter vi hade kommit in. Tanken var att jag skulle hinna blåsa håret och platta det innan Viggo skulle sova. Klockan tickade iväg och Viggo ville att jag skulle natta honom. Vet att det inte är en bra idé att lägga mig med blött hår, men ibland får jag stå ut när jag har varit bekväm och valt Viggo-mys 😉 Tur det finns hårsnodd.

Idag hämtade vi Viggo lite tidigare, när vi kom dit satt han och åt mellis. Tanken var att vi skulle äta tacos till middag, men både jag och min man var hungriga. Att äta korv, sås och potatis till lunch var jättegott, men inte något vi stod oss länge på. Så det blev maxmat fast jag hade sagt nej till det innan, vi sparade tid och det var bra.

När vi hade fått mat i magen och kaffe gick vi ut. Först gungade Viggo på altanen sedan tog vi en promenad. Vi var ute ungefär en timme, så härligt med friskluft. För att jag inte ska somna för tidigt är det pappa som nattar Viggo, ikväll verkar det gå bra 🙂

Engelska pelargonerna hänger med än.

Hoppas ni har en mysig fredag.

2 svar på ”Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *