Klarblå himmel och sol

Hej på er 🙂

Det blev inte mycket till kväll igår när min man kom hem så pass sent. Jag ställde mig i duschen och fick lyssna på Viggo som ville att jag skulle natta honom 😉 Men det gick över efter ett tag, jag pysslade på och han fick nöja sig med pappa ♥

I natt har jag vaknat några gånger av att det har låtit som att någon gått på golven. Det rör sig väl i huset, men när det händer blir jag klarvaken. Känns som mer regel än undantag att jag vaknar kring 4, vid 3,40 vaknade jag av ”golven”. Tänkte för mig själv, snälla låt mig somna om. För en gångs skull gjorde jag det till klockan ringde 5.

Härligt med sol och klarblå himmel 🙂 Jag har inte känt mig på topp idag och på eftermiddagen kom huvudvärken. Hoppas det ger sig snabbt och att vi kommer ut en stund i friskluften ikväll. Ska se till att vi får mat i magen först och kaffe.

Något gulligt, Viggo sitter och pratar i ”telefonen”, som telefon kan det mesta fungera. Han sa ”Hej mormor”, sedan pratade han på för fullt. Efter det hörde jag ”Hej gammelfarmor”, ”Hej gammelfaster”, ”Hej farmor”, ” Hej morfar”. Sötaste killen.

Önskar jag hade en telefon till himlen så jag kunde prata med min mamma ♥ ♥ ♥

Vackert, men jag är redo för vår nu 🙂

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *