Styrelsemöte

Hej på er 🙂

Jag har en formsvacka just nu, känner mig låg och har en del tankar. När jag nattade Viggo igår kom tårarna, jag tänker mycket på mamma och saknar henne ♥

Natten gav mig inte mycket sömn, jag hoppas det blir bättre i natt för jag behöver verkligen sova. I morse kom Ikoz igen vid 4 och myste ner sig med mig i sängen. Det blev att starta dagen då, jag som äntligen hade lyckats somna. Klockan behövde inte ringa vid 5 för jag var redan vaken. Han är go, men jag gillar inte denna nya rutin.

Min man skickade jag till Viggos säng någon gång i natt för han snarkade, försöker febrilt minimera störningsmomenten men det går sådär 😉

I morse släppte min man av mig på jobbet, sedan åkte han till mammas hus. Äntligen går pannan igen efter flera dagars uppehåll, det nya tändelementet är på plats.

Ikväll ska jag på styrelsemöte, förra mötet missade jag för då hade vi sjukstuga. Hoppas på ett smidigt möte. Ska duscha före så det bara är att avrunda när jag kommer hem.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *