Mammas uthustak

Hej på er 🙂

Viggo startade denna dag vid 5, vi hade behövt sova längre.

Min man var borta ca fyra timmar igår, han kom hem efter 16,30. Tråkigt när så stor del av lördagen gick åt till att skotta tak vid mammas hus. När mamma gick bort trodde vi att vi skulle behöva lägga 1-1,5 timme/vecka på huset. Åka dit och aska ur pannan och fylla på pellets en gång i veckan, men det äter upp våran tid 🙁 Pannan som strular, saker går sönder och snö i kopiösa mängder. Det tär på hela familjen.

Det var tungt för min man igår, tack och lov fick han hjälp av sin mammas sambo. Egentligen borde han kanske inte ha kommit dit för han var inte helt kry, men dom ställde upp. Min mans mamma var också med, men kunde inte göra så mycket. Min man ringde och letade sin pappa först, men dom var i fjällen. Sällan vi ber om hjälp.

Jag och Viggo var hemma, han sov middag ganska länge och jag plockade lite. På kvällen skulle min man natta Viggo medans jag tog en dusch. Sedan tänkte jag titta på mello, men Viggo grät och skrek efter mig så jag fick gå upp till honom. Ett tag senare satt vi tillsammans i soffan och tittade på TV, men Viggo vaknade igen så min man gick upp och då var det hans tur att bli kvar där. Jag tittade klart på mello innan jag la mig.

Idag ska vi fixa hemma, handla och laga mat. Jag har ont i halsen så gör det jag orkar, hoppas det vänder. Önskar oss en bra dag som ger energi för det behöver vi, inte bara ”måsten”. Jag försöker vara positiv, försöker peppa oss, men just nu är det mycket. Förstår min man, han får dra ett tungt lass med mammas hus ♥ ♥ ♥

Två bilder som min man skickade igår när han var uppe på taken och skottade.

Mina hjärtan igår morse. Viggo var nöjd när han äntligen fick gunga och så ”klippte han gräset” på altanen 🙂 Ge oss vår ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Mammas uthustak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *