Skottning av tak

Hej på er 🙂

Jag la mig med Viggo före 20 igår. Tänkte att jag skulle gå ner till min man efter en stund, men Viggo hade svårt att komma till ro så jag blev kvar där. Han verkar vara mer känslig just nu. Jag hade duschat och borstat tänderna ifall det skulle bli så.

I morse fick jag dra mig i sängen när grabbarna gick upp vid 5,30. Jag började få ont i halsen igår så försöker kurera så gott jag kan. På morgonen har Viggo och pappa varit ute. Viggo har länge pratat om att han vill gunga så pappa hängde upp hans gunga på baksidan. Jag hörde hur Viggo kom gåendes med sin gräsklippare på altanen 🙂

Viggo somnade fort när jag la honom för middagsluren. Medans var min man ute och skottade av vårat altantak. Han insåg hur tung snön var och det är mycket mer snö vid mammas hus. Han kom in och åt lunch och nu har han precis åkt till mammas hus för att försöka skotta av det värsta på uthustaken där. Paketet med tänd-elementet kom inte igår så pannan kan han inte fixa, ändå behöver han åka dit.

Det känns inte kul att huset tar så mycket tid och energi, men det är för en god saks skull så jag får väl bita ihop. Hoppas det går smidigt för honom så han snart är hemma igen ♥ Önskar oss massor av mys ikväll och att jag får hålla mig frisk.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *