Hopp-drake

Hej på er 🙂

Skönt med fredag, speciellt efter en natt med lite sömn. Vet inte vad det var, Viggo sov väldigt oroligt och har vaknat flera gånger. Givetvis blev min sömn helt upphackad. Finns stor risk att jag somnar med Viggo när jag nattar honom 😉

Har en maskin tvätt att hänga när den är klar och jag ska duscha och borsta tänderna i tid. Lika bra så jag slipper jag gå upp och fixa och bli trött-sur om jag har somnat.

Viggos röda hopp-åsna gjorde illa benet för ett tag sedan, pappa tejpade ihop åsnan så den höll en dag till. Sedan blev det total punka, när jag insåg att han stod och eldade på åsnan så det luktade bränt gummi i köket sa jag stopp. Då fick den pensionera sig för gott. Idag har vi köpt en grön hopp-drake som Viggo blev jätteglad för ♥

Lyckan när han insåg att han skulle få den där hopp-draken vi har tittat på.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *