Förskolan/jobb

Hej på er 🙂

I morse var Viggo feberfri och allmäntillståndet kändes bättre. Han har inte haft hög feber utan kring 38, men har inte orkat och ätit dåligt. Så det blev förskola och jobb.

Hans avdelning var stängd i morse så dom fick gå in i dörren bredvid. Pappa anade varför, det går magsjuka på Viggos avdelning 🙁 Viggo brås på mamma, han gillar rutiner och trygghet så han blev ledsen, något han ytterst sällan blir.

När vi skulle hämta honom var han ute och lekte med två kompisar, då ville han inte hem. Han hade bara sovit en timme och klivit upp själv, så han verkar vara i form igen vilket känns jätteskönt. Jag ber till högre makter att vi håller oss friska nu.

Min man var till mammas hus i morse, tändelementet har gått sönder så pannan står still. Han beställde den delen idag, i bästa fall får vi det imorgon. Men eftersom paketet kommer till staden vi bor i och huset ligger i staden vi jobbar i, så blir det en extra tur till grannstaden och mammas hus på lördag om paketet nu kommer imorgon.

Vi jublar inte om det blir så, men det är bara att gilla läget, vi måste fixa det så fort som möjligt. Har det kommit kanske Viggo och jag följer med och hälsar på någon. Hoppas det går snabbt och smidigt att fixa för min man. Önskar oss verkligen mer flyt 😉

Fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *