Hängig kille

Hej på er 🙂

Igår sov Viggo middag ca tre timmar, så tråkigt att han inte är pigg ♥

På eftermiddagen var jag till optikern och fick hjälp med mina bågar. Jag ogillar att göra sådant och tycker att jag är lite ”besvärlig”. När han som hjälpte mig var klar kändes det om möjligt ännu sämre. Men eftersom det är svårt att säga direkt så åkte jag hem.

Väl hemma kände jag hur det tryckte mer och gjorde ont, till och med min man såg att jag var röd bakom örat och nu på fler ställen än innan. I stället för att vänta till idag, så åkte vi ner en gång till. Nu tror jag att dom sitter så det inte gör ont längre 😉

Igår stannade pannan i mammas hus, det borde den inte ha gjort, det hade inte ens gått en vecka sedan vi var där. I morse åkte min man dit. Han var upp på taket och skottade bort snön vid skorsten, då började det flyga aska. Vi hoppades att det var orsaken. Men när han kom hem och tittade på sin mobil så har temperaturen gått ner, pannan har stannat igen 🙁 Den här oron, tiden och allt vi behöver göra känns skit.

Viggo sov middag länge idag igen, nu får det vända för oss på alla sätt och vis.

Den här buketten blev så fin och har stått till idag.

Hoppas ni har en bra dag.

2 kommentarer på “Hängig kille

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *