VAB

Hej på er 🙂

Tur att vi hade en härlig och skön dag igår, det var lagom temperatur ute och inte blåste det. Vi lekte i lekparken, på våran gård i snögrottorna och tog en kortare promenad. Till lunch hade vi pizzarester att mumsa på, min man gör supergod pizza. Vi städade övervåningen noga på em/kvällen. En dag som hela familjen var nöjda med.

Får leva på gårdagen för natten var inte alls rolig, Viggo vaknade och var jätteledsen och höll sig för öronen. Han har fått öronvärk och feber, blev inte mycket sömn. Jag tyckte så synd om honom, känner mig hjälplös när han inte mår bra.

Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Han har ingen vidare matlust, jag frågade om han ville ha mat, då bad han om att få gröt. När jag gjorde gröt tog han max 2-3 tuggor. Han var lätt att natta när han skulle sova middag, trött och hängig kille ♥

Får se när han vaknar, när han är sjuk får han sova längre. Jag brukar också sova mycket när jag är sjuk, det är bra återhämtning för kroppen. Håller tummar och tår att han kryar på sig fort och att jag klarar mig. Det räcker med sjukstuga för våran del.

Hoppas ni har en bra start på veckan.
Bilder från igår.

2 kommentarer på “VAB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *