Go-frukost

Hej på er 🙂

Det tog min man ungefär fyra timmar att fixa med bilen igår. Det kändes tråkigt, men samtidigt sparade vi en hel del pengar, han är duktig ♥

Jag velade hur jag skulle göra eftersom klockan hade tickat iväg och vi inte hade ätit middag, han gjorde pizza som var jättegod. Efter det körde han och Viggo mig till en av mina bästa vänner. Tanken från början var att hela familjen skulle hälsa på dom. Viggo var inte helt nöjd över att han och pappa skulle åka hem igen, men det gick bra.

Kände att jag så gärna ville få luft så jag och min vän tog en promenad direkt jag kom dit. Sedan gick vi in och myste i värmen, jag fick en kopp kaffe och efter det bjöd hon på ett glas vin. Vid 21-tiden körde hennes man hem mig. Här hemma hade pappa somnat med Viggo. Vi turas tydligen om att somna med honom denna helg 😉

Jag har god frukost och kaffe i magen. Viggo och pappa har bäddat rent sängarna, när dom var klara gick jag upp och läste två böcker med Viggo i hans säng, mysigt. Nu ritar han. Får se vad vi hittar på idag, har lite funderingar men inget är bestämt än.

Gott var det.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *