Bilen

Hej på er 🙂

Igår somnade jag när jag nattade Viggo vid 19,30.

Min man och jag brukar väcka varandra efter en stund när det händer, så även igår. Han kom upp och sa ”Ska du inte komma ner?”. Jag tänkte då att det kändes som jag hade legat där länge, men eftersom han kom upp så var det väl inte så. Gick ner och såg att klockan var 21,10 då blev jag sur som en citron 😉

Att väcka mig när jag har somnat är på egen risk. Att väcka mig och få mig att tro att det har gått max 20 minuter är värre, då hade jag lika gärna kunnat få sova vidare. Jag fixade en kattbild till bloggen, borstade tänderna och gick och la mig igen. Jag är noga med mina tänder, men att missa att borsta dom en gång skulle jag ha överlevt.

Min man nämnde för mig igår att det har blivit något fel med bilen, men jag uppfattade det som att det inte var akut och brådskande. Det första jag fick höra i morse när jag klev upp var däremot att det måste åtgärdas direkt, så planerna idag verkar gå i stöpet. Viggo sover middag, maken är ute och fixar med bilen och jag ska äta lunch.

Ibland kan jag bli måttligt less. Är vi inte sjuka så vi måste vara hemma för det, så är det något annat som förtar den där positiva och mysiga känslan. Jag har försökt skaka av mig känslan från igår efter bankbesöket och hade gärna kommit iväg på något idag. Men nu ska jag väl inte gnälla, det gäller att tänka positivt och vara glad, tjohoo.

Får se hur kvällen blir, när han är klar med bilen. Tanken var att åka till goda vänner ♥

Önskar er en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *