Banken

Hej på er 🙂

I morse hade vi tid på banken för att ordna med mammas dödsbo.

Det gick inte som vi hade tänkt oss, han tyckte vi skulle fundera en gång till och prata med en jurist. Vi svängde in på begravningsbyrån, vet inte om vi blev så mycket klokare. Det är inte bara när det finns ett hus med i bilden. Blev lite tufft när det känns som ruta ett igen, det ordnar sig på något vis, men tar längre tid än vi hoppats.

När jag kom till jobbet var jag hungrig, är van att fika 9,15 och då var klockan efter 10. Åt en smörgås och drack kaffe, när en arbetskompis frågade hur det hade gått för mig var tårarna nära. Jag behövde en stund att samla mig, skönt att vi hade kortdag.

Efter jobbet var jag till optikern en sväng. På eftermiddagen idag började det göra jätteont bakom vänster öra, bågen tryckte för hårt. Hoppas dom sitter bra nu.

Både jag och min man har mycket funderingar hur vi bäst löser saker och ting, vilket kastat som en skugga över oss. Ikväll har vi myst till det och ätit goda räksmörgåsar, så gott med handskalade räkor. Viggo mumsade i sig räkor och ägg han med 🙂

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *