Finbesök

Hej på er 🙂

I natt har jag knappt sovit en blund.

Såg den stora månen och förstod att den bidragit. Idag skulle min man åka till Stockholm och jag ta bussen till jobbet, sådant bidrar också till att jag sover sämre. Jublade inte när jag läste att det skulle bli -25 grader som skulle kännas som -32.

För att slippa gå till busshållplatsen här hemma åkte jag med min man till stationen och klev på där i stället. Jag hade underställ, jeans, täckbyxor, fleecejacka, kofta, jacka, vantar, mössa och ändå var det kallt. På bussen var det iskallt.

Något varmare på vägen hem och temperaturen på bussen var betydligt bättre. När jag hoppade av bussen så kom min fina arbetskompis, Ikoz självutnämnda gudmor och följde med mig till förskolan och hämtade Viggo. Jättekul och spontant 🙂

Viggo följde snällt med och vi tog promenaden hem. Han visade stolt sin snögrotta som pappa har gjort på framsidan innan vi gick in. Sedan har vi busat och Viggo har visat sitt rum. Ikoz har äntligen fått gosa med sin självutnämnda gudmor ♥ Det blev en bra em/kväll. Pappa kom hem precis när hon skulle åka. Skönt med sällskap.

Hon drar till sig både Viggo och katterna 🙂 ♥

Hoppas ni har haft en bra kväll. Skönt att det är fredag imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *