Tålamod

Hej på er 🙂

Idag var inte den roligaste dagen i veckan, men sådana dagar finns dom med. Jag hade uppskattat en lätt hämtning av Viggo, han var hal som en ål när vi försökte få på honom kläderna tillsammans. Ibland tryter tålamodet en smula.

Min man har varit i mammas hus idag, askat ur pannan och fyllt på pellets. Jag sa åt honom att inte försöka köra upp på gården om det var mycket snö, det gjorde han i alla fall. Han kom en kort bit, sedan fick han stanna. Kommer det mer snö får vi ringa traktorn. Än så länge har han skottat på eget bevåg flera gånger, det har varit ok.

Ikväll har vi ätit ugnsfalukorv med ost, champinjoner, lök, tomater och potatis. Det var riktigt gott. Tänker på mamma, hon brukade göra det när jag bodde hemma. Nu är det dags för en kopp kaffe, sedan ska jag gå och duscha och tvätta håret.

Jag hittade fina ljusrosa ljusstakar på ICA, dom passade bra i matsalen 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *