Nya glasögon

Hej på er 🙂

Igår gick jag och la mig för natten med Viggo 19,30. Han somnade ca 19,45. Vid 21-tiden la sig min man, då vaknade jag (tror jag sov). Vid 1 var jag upp på toa och sedan vaknade jag före klockan som vanligt. Ikoz kom och gosade med mig 4,40 ♥

Har haft lite koll på min mobil idag. Hoppades att jag skulle få ett sms om att mina glasögon var klara. När vi åkte från jobbet hade jag inte fått något sms. Tänkte och hoppades i bilen att det kunde ta en stund att sätta i glasen, då kom det ett sms, tjoho.

Vi hämtade Viggo och åkte ner på stan, äntligen har jag fått mina nya glasögon 🙂 Det är ovant och det tar nog ett tag innan jag har vant mig vid nya glas. Förhoppningsvis blir jag bättre i ögonen. Min optiker skymtade förbi så jag hann växla något ord med honom. Han sa att jag ska använda dropparna ett tag till och ge dom nya glasögonen en chans. Sedan får vi se om jag blir bättre eller om ögonen fortsätter skava.

Min man dammsuger och när han är klar är det tänkt att jag ska moppa golven nere. Vi brukar städa mer noga till helgen, men det hann vi inte i helgen som var. Skönt att vara flexibel ibland 😉 Det är kallt ute idag med så vi pysslar inne.

Bjuder på dessa bilder. Olika platser och olika ljus på dom sista.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *