Måndag

Hej på er 🙂

Helt ok start på veckan, förutom skallebanken som smög sig på under dagen.

När vi hämtade Viggo på förskolan sprang han direkt i min famn och utropade ”Mamma” och tittade nöjt på sina fröknar. Det värmer i hjärtat ♥

Tanken var att vi skulle gå ut i eftermiddag men det blåser isbjörnar. Dom hade varit inne på förskolan idag. När min man hade kört undan bilen som varit parkerad utanför vårat hus sa han att han höll på frysa ihjäl. Det där med ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” passar inte så bra in på den här ”väderpinnen” 😉

Snart mars, jag drömmer om vår.

Vaknade vid 3 i natt/morse, hoppades att jag skulle somna om gott, men vilade mest. Skulle kunna tänka mig att krypa ner i sängen redan nu och värma mig. Blir nog tidig kväll, tidigare än vanligt. Bara jag lyckats duscha och göra mig klar i tid. Jag gör det på en gång så är det gjort. Bra idé sa min man precis 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *