Solig söndag

Hej på er 🙂

Det blev inte så stora utsvävningar igår, vi åkte en sväng till min favoritblomsteraffär.

Viggo har pratat länge om att åka och titta på sköldpaddorna som dom har där. Jag köpte två engelska pelargoner, blev en fin färgklick i köket. Vet att jag tycker dom är aningen svårskötta, så jag passar på att njuta av dom så länge jag kan 🙂

Vi funderade på om vi skulle hälsa på någon, men när vi hade lagat och ätit middag tyckte vi klockan hade tickat iväg. Skönt att bara vara när man ständigt är trött. På kvällen myste vi ner oss i soffan och tittade på mello och åt popcorn. Sedan började vi kika på en serie, men Viggo vaknade vid 22 så då gick vi och la oss.

Nu på morgonen har Viggo varit ute och skottat snö och lekt med pappa. Dom har gjort en snögång som Viggo kryper i, skoj. Jag känner som jag skulle behöva en kanna kaffe innan jag blir människa. Vi ska gå ut senare så även mamman i huset får luft.

Solens vackra strålar gör mig glad 🙂

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *