Ändrade planer

Hej på er 🙂

Jag har provat nya ögondropparna två gånger. Det svider en del men det kunde det göra. Igår blev jag rödare i ögonen av dropparna, hoppas det vänder.

I eftermiddag var det tänkt att vi skulle åka till grannstaden på kalas, min faster fyller år. Jag fixade här och började sminka mig, hade inte koll på att jag fått ett meddelande. Såg någon timme senare att min ena kusin verkade ha en förkylning på G.

Undvika smitta på jobb och affärer mm. är omöjligt, men att välja att åka till någon som är förkyld kan jag hoppa över. Tråkigt för jag hade sett fram emot att träffa alla, men det blir en annan gång i stället. Får se om vi blir hemma eller hittar på något annat.

Annars är jag trött, längtar efter mer energi. Viggo vaknade före 5,30, grabbarna gick upp och jag fick dra mig i sängen och vila lite. Nu ska jag dricka kaffe 🙂

Skönt med ljusare tider 🙂

Önskar er en riktigt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.