Tröttmössa

Hej på er 🙂

Första dagen att ta mig iväg till jobbet gick av bara farten, andra känns på desto mer *Jäsp*. Funderar allvarligt på att gå och lägga mig och sova när jag nattar Viggo 😉 Så jag tror inte det blir mycket av denna kväll och det är ok. Vi är nöjda med gårdagen.

Idag var Viggo inte lika sugen på att åka hem från förskolan. Det är bra att han trivs där, men det är såå roligt och skönt när det bara flyter på.

Imorgon ska jag äntligen till optikern efter jobbet. Jag har behövt nya glasögon en längre tid. Tanken var att fixa nya glasögon innan jag gick utbildningen på jobbet. Men när mamma gick bort blev inget som det var tänkt. Sedan har jag varit mycket sjuk. Längtar tills jag har fått nya glas och huvudvärken/nackvärken lättar.

Viggo är en liten linslus, just ikväll var det allvarlig eller tok som gällde ♥

Goaste killen ♥

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *