Bra dag

Hej på er 🙂

Natten erbjöd inte mycket sömn, jag var vaken vid 00,30, 2,30 (säkert fler gånger men då tittade jag inte på klockan) Sedan startade jag dagen vid 4, fast klockan ska ringa 5. Upphackad sömn tär, hoppas på att sova av ren utmattning i natt 😉

Jag tog mig genom arbetsdagen fast tröttheten kändes av. På förskolan fick jag hämta en glad kille som snällt följde med och klädde på sig utan problem. Tänk vilken stor skillnad det gör för humöret mot för när han är sur och det knappt går att klä honom.

Hemma åt vi en god middag sedan bar vi iväg en sväng till Rusta. Där köpte jag ljusrosa gardiner, en vas, en sport-bh mm. och en el-tandborste med Spindelmannen till Viggo, hoppas han kommer tycka det är roligare att borsta tänderna nu.

Efter det åkte vi till Willys och handlade lite mat, jag är sällan med i mataffären. Vi har också hämtat ut två paket, jag har beställt nytt schampo, puder, mascara mm. Sådant som behövdes. När vi kom hem bytte vi kläder och gick ut i friska luften. Vi började gå, men Viggo hade inte lust att gå på promenad. Vi var ute en stund i alla fall, skönt.

Bild lånad från Ellos. Väntar på att få hem den där fina fotpallen 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *