Helgbukett

Hej på er 🙂

Igår efter 18 kom Viggos farmor och sambo hit.

Dom hade varit till optikern här i stan. Viggo pratar ofta om att träffa sin farmor, nu har han gjort det ett tag igen att han vill träffa henne när han blir frisk. Han har fortfarande inte samma ork, vid 19 sa han att han ville gå och sova. Det blev ett kort besök.

Farmor sa ”Nu slocknar han väl på en gång” och jag svarade det tror jag inte 😉 Vid 20 sov han fortfarande inte. Pappa fick ta över igår och jag gick och duschade. När han väl hade somnat myste vi ner oss i soffan framför en serie och åt lite chips. Redan vid 22 var jag så trött, borstade tänderna och gick och la mig. Strax efter la sig min man.

Idag vid 10 åkte min man för att köpa pellets och åka till mammas hus. Han har varit dit en sväng i veckan och fyllt på, men gjorde bara det nödvändigaste då. Pannan hade stannat, den behövde askas ur och fyllas på. Han blev borta till efter 13,30. Inte jättekul, speciellt inte med tanke på att Viggo inte är på sitt bästa humör 😉

Han verkar ha en period då han är gnällig, han är inte helt frisk än och minsta lilla är som en mindre katastrof. Jag provade ringa en vän, det samtalet gick sådär. Viggo blev ledsen för att hans tåg spårade ur och han kunde inte ordna det själv. På slutet av samtalet sa han H Ö G T att han ville ha mango, mååånga gånger. Jag bad honom vänta, men ”vänta och sedan” vet han inte vad det betyder. Tålamodet prövas.

Viggo och pappa gick upp, pappa tänkte prova om Viggo kan sova middag. Eftersom det är något han hoppar över tills han inte orkar hålla ögonen öppna längre. Vilket gör att em/kvällen inte blir så bra. Hör gråt, får se hur det går. *Lalaaalaalaa*

Äntligen en helgbukett i alla fall, så fina tulpaner 🙂 Ikoz har trimmat dom, gott med blad tydligen. Igår hängde dom, trodde han hade förstört dom. Idag är dom fina, tjoho.

Önskar er en riktigt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *