En dag på grannkontoret

Hej på er 🙂

Natten innehöll för lite sömn. Jag sov oroligare än vanligt, troligtvis för att jag visste att vi skulle upp tidigare och ge oss iväg till en annan grannstad. Det var inte det bästa väglaget och resan tog längre tid än den brukar göra, men fram kom vi 😉

Dagen på grannkontoret var givande. Det har känts som jag har tappat lite fart för att jag har varit mycket sjuk. Idag fick jag möjlighet att sitta och arbeta med dom nya arbetsuppgifterna jag har, och ha en person bredvid att fråga om hjälp. Efter en stund tyckte jag att jag fick ett annat flyt och det stärkte mig, vilket behövdes.

Jag gick utbildningen ganska snart efter mamma hade gått bort, jag mådde fruktansvärt dåligt. Det var tufft för mig att ta till mig allt nytt. Egentligen var jag sjukskriven då.

Läkarbesöket gick ok. Jag har fått rätt diagnos och jag gjorde rätt när jag slutade medicinera. De fläckar jag har kvar i ansiktet är inget att göra åt. Jag fick veta hur jag ska gå tillväga om jag blir dålig igen, att det kan fungera med en medicin som inte är lika stark som den jag har haft och att det kan räcka att äta den en kortare period.

Vi hämtade Viggo i samma tid som vanligt. Åkte hem, åt lite, drack kaffe och sedan bar det av på stan och tandläkarbesök för min del. Där har jag fått hjälp att slipa till min bettskena. Jag slutade använda den när jag var gravid, för att det kom upp vätska i munnen på mig flera gånger/natt. Nu ska jag försöka börja med den igen. Det är många faktorer som bidrar till att jag har huvudvärk ofta, detta är bara en del av det.

När jag var klar gick jag in på Åhléns en sväng. Efter ett tag kom Viggo och pappa som hade varit och handlat. Viggo hittade denna söta nalle, kärlek vid första ögonkastet. Han får inte så ofta saker så vi slog till. En för tidig alla hjärtans dag present ♥

Dags att hänga tvätt och Viggo har precis badat.

Världens finaste kille ♥ Lite fet i håret, han har nog haft skoj på förskolan när han åt.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *