Föräldraträff

Hej 🙂

Igår kom det en kallelse till hudkliniken i en grannstad, tiden jag fick är i morgon. Det kan man kalla kort varsel. Det stod en text överstrukit med gul penna att om jag avbokar tiden får jag vända mig till min vårdcentral för en ny remiss. Jag har väntat i över ett halvår. Har varit tvungen att avboka två gånger, ena gången var jag sjuk och andra gången krockade det med annat. När det bara är någon dags varsel är det svårt.

Det som är bra är att vi har ett kontor i den staden, jag och min man ska jobba därifrån imorgon. Blir ännu tidigare morgon, vi ska åka 6,30 i stället för 7,00.*Jäsp*

På eftermiddagen ska jag till tandläkaren. När det blir flera saker på en dag blir det egentligen för mycket för mig, jag orkar inte. Men nu har jag inte så mycket val. Hoppas på det bästa av läkarbesöket och att jag får en givande förmiddag på grannkontoret.

Min hy är mycket bättre. Men jag har aldrig fått komma till en läkare som kan hud, jag har inte fått svar på mina frågor och jag har fått diagnosen Rosacea av en allmän läkare. Jag slutade att medicinera på eget bevåg, visste inte hur bra jag kunde bli.

Ikväll har det varit föräldraträff på förskolan. Det fick vi veta igår eftermiddag, då satt det en lapp uppe om det. Ogillar kort framförhållning. Min man har gått och jag och Viggo har varit hemma. Snart dags att gå och lägga oss, det blir en lång dag imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.