Kyla

Hej på er 🙂

Då har jag tagit mig igenom måndagen. Jag kämpar emot en inre stress som stundvis kändes riktigt otäck idag 🙁 Jag önskar att kropp och själ får må bra snart.

Givetvis är jag glad och tacksam för min lilla familj, vore det inte för dom skulle jag nog ha deppat ihop helt. Sedan mamma gick bort har det varit så mycket som har tagit energi och alldeles för lite som fyller på och så sorgen i sig. Att jag är mycket sjuk gör inte saken bättre, då måste jag vila. Nu äntligen har det börjat vända 🙂

Först vräkte snön ner i flera dagar och pang sa det idag och blev iskallt. På vägen till jobbet i morse var det -25 som kallast. Tur min man skottade snö i mammas hus i helgen, även om vi inte tyckte det var skoj då, så var det rätt prioriterat.

En sak gjorde mig lättad idag, jag har fått papper om att bouppteckningen är godkänd. Det har gått snabbt så jag har inte hunnit fundera så mycket. Ett orosmoment mindre.

Ikväll bylsade vi på oss en massa kläder och gick ut. Viggo är trotsig så det är inte bara, men efter lite om och men tog vi en kortare promenad. Äntligen fick jag komma ut. Jag känner mig nöjd över att kvällen har avslutats så pass bra, det behövde jag ♥

Så fin färg på nejlikorna.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *